sparehuset.dk

5 tips til køb af elløbehjul på DBA

Elløbehjulet er et tiltagende populært fænomen i Danmark. Dét skyldes særligt, at elløbehjulet på én gang er underholdende og praktisk. Overvejer du at hoppe med på løbehjulsbølgen? Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige løbehjul via DBA.

Når du begynder at sondere terrænet for el løbehjul på DBA, kan det være en god idé at udforme en tjekliste. Denne tjekliste bør som det mindste omfatte punkterne pris, mærke, rækkevidde og tilstand.

1. Pris

DBAs store popularitet skyldes først og fremmest, at du kan spare rigtig mange penge, når du vælger at købe dine ting brugt. Et nyt elløbehjul kan snildt koste dig 4 eller 5.000 kroner, men på DBA kan du af og til finde en fin model til det halve eller endnu mindre. Lav eventuelt en aftale med dig selv om, hvor mange penge du må bruge på dit elløbehjul, og husk på, at de modeller, der er prissat højt, nogle gange er i væsentligt bedre stand end de billigste modeller.

2. Mærke

I dag findes der mange producenter af el løbehjul. Blandt de mest populære på vores marked finder du amerikanske Segway og danske GoFast. Det rette mærke vil altid afhænge af, hvilke forventninger du har til dit elløbehjul. Når du støder ind i et løbehjul på DBA, som ser godt ud, bør du altid slå modellen op online. Find eventuelt nogle kundeanmeldelser af de elløbehjul, du er interesseret i. Så forhøjer du sandsynligheden for at vælge det rigtige.

3. Rækkevidde

Rækkevidde er et nøgleord i forbindelse med dit køb af et elløbehjul. El løbehjulets rækkevidde dækker nemlig over, hvor langt elløbehjulet kan køre per opladning. Hvis du bor tæt på både dit arbejde og dine venner, kan du sikkert godt nøjes med et elløbehjul, der kan køre 5 eller 10 kilometer ad gangen. Er du derimod ofte på farten over længere strækninger, bør du mindst gå efter et elløbehjul med dobbelt så lang rækkevidde.

4. Tilstand

Selvom de fleste af de biler, motorcykler og el løbehjul på DBA, som du skal betale for, er i nogenlunde god stand, vil du af og til også løbe ind i modeller, der stort set er ved at falde fra hinanden. Når du køber ting brugt, får du som udgangspunkt ikke nogen garanti på dem, og derfor er det essentielt, at du sikrer dig, at el løbehjulet er i nogenlunde god stand, før du tager det med hjem. Dét gør du bedst ved at bede den nuværende ejer om en prøvekørsel.

5. Tag en prøvekørsel

Mange sælgere af el løbehjul på DBA vil ikke afvise din forespørgsel om en prøvekørsel. Ofte vil de blot afkræve, at du efterlader et mindre depositum, før du kører afsted. Når du har testkørt modellen, kan du overveje også at bede om at se den oprindelige kvittering på elløbehjulet. Så er du sikker på, at du ikke får købt en meget gammel model. Og så kan du ellers begynde at se frem til en hverdag med gnidningsfri løbehjulstransport.