sparehuset.dk

ethereumpris

Ethereum-pris i dag
Prisen på Ethereum (ETH) i dag er $1.284,31 USD, hvilket er steget med 12,76 (1,00%) i løbet af de sidste 24 timer. Det samlede antal ETH-mønter i omløb er 122.373.866 og $367.790.880 USD er blevet handlet for ETH/USD-parret på tværs af børser i løbet af de sidste 24 timer.

Ethereum Price Converter
ETH 1 ; USD 1284,31

Ethereum Merge Date – Hvornår er Ethereum Merge?
Ethereum Merge er en af de vigtigste begivenheder, der finder sted i kryptoverdenen , med flere år undervejs. Men hvornår sker Ethereum-fusionen? Her dækker vi Ethereum-fletningsdatoen og alle de detaljer, du har brug for at vide.

 • Måldatoen for Ethereum-fletning er den 15. september 2022. Denne dato er dog variabel – læs videre nedenfor for at finde ud af hvorfor.
 • Prisen på Ethereum pumpede for nylig mere end 33 % fra et lavpunkt på $1.338,81 til så højt som $2.022,79. Men prisen har siden været ved at køle af.
 • Medieforretninger har rapporteret, at den positive prishandling var drevet af den vellykkede udrulning af Ethereum Merge på det tredje og sidste testnetværk.
 • Ethereum Merge er en opgradering, der har været i pipelinen i årevis. Når den er færdig, vil den skifte hele Ethereum-blokkæden fra dens nuværende proof-of-work (PoW) valideringsmodel til en mere kulstofneutral, proof-of-stake (PoS) metode.
 • Den sidste forberedelse trin til Merge, Bellatrix-opgraderingen, fandt sted den 6. september. Den føjede en afgørende parameter til Beacon Chain for at validere transaktioner efter sammenlægningen.

Ethereum Merge Date

 • Så, når er Ethereum Merge? Det korte svar er et sted mellem 13. september og 15. september.
 • Men hvorfor siger ingen af kilderne omkring en bestemt dato eller klokkeslæt?
 • Årsagen ligger i, hvordan fletningen er programmeret at blive aktiveret – det er planlagt i “blockchain-tid”, ikke i den virkelige verden. I stedet for at et menneske trykker på en kontakt for at aktivere sammenfletningen, er den i stedet indstillet til at blive udløst, når blockchainen udfører en specifik samlet mængde computerarbejde. Det tekniske udtryk er en “Terminal Total Difficulty” eller “TTD”.
 • Når en TTD-værdi på 5875000000000000000000000 er nået, vil sammenfletningen blive udløst, og netværket vil officielt skifte til proof-of-stake ( PoS). Mining vil ikke længere fungere på Ethereum. Da den samlede sværhedsgrad er direkte påvirket af computerkraften på netværket – og computerkraften på netværket svinger – kan vi kun groft estimere, hvornår denne TTD-værdi vil blive nået.
 • En praktisk TTD-tracker blev lavet af Twitter-brugeren @reir på totaldifficulty.com, hvor du kan holde øje med den samlede sværhedsgrad, når den nærmer sig Merge-triggeren.

Ethereum Merge Price & Ethereum Hard Fork

Hvad vil prisen på Ethereum være efter fusionen? Mange faktorer spiller ind, når man estimerer, hvad prisen på Ethereum vil være efter fusionen. Da det er en meget ventet begivenhed, anser nogle sammenlægningen for at være “indpriset”. Det vil sige, alle kendte allerede til opgraderingen og har allerede købt Ether i håb om, at den ville stige i værdi fra sammenlægningen. Dette ser ud til at være noget gyldigt, da Ethereum-prisen havde et stærkt rally for nylig i forventning om fusionen, men har siden rettet sig. Dette kan føre til, at fusionen bliver en “sælg-nyhederne”-begivenhed.

En anden bemærkelsesværdig indvirkning på prisen kan komme fra den potentielle hårde forgrening, der kan følge fusionen, på grund af en del af fællesskabet, der ønsker at bevare Proof-of-Work (PoW) netværksmodellen. Nogle investorer har købt mere Ether i forventning om en netværks- og token-split, som de vil eje begge sider af, hvis de holder ETH, før den hårde forgrening indtræffer. Markederne for det potentielle PoW-token er allerede live, og estimerer værdien af det forklede token til at være omkring $37 pr. ETHW. Jo højere prisen på dette token er, jo lavere kan den “rigtige” Ethereum-pris være efter fusionen. Måske mere åbenlyst er der også en lille risiko for, at Merge-opgraderingen bliver forsinket, fejler eller har en fejl i koden, der påvirker dens ydeevne eller succes. Dette vil sandsynligvis resultere i en negativ indvirkning på prisen på Ethereum efter fusionen.

Ethereum-fusionen og bevis-af-indsatsen – en lang tid på vej

 • Det er sikkert at sige, at Ethereum-fusionen har været alt andet end hurtig. Faktisk kan glacialdrift have bevæget sig hurtigere, ingen ved det med sikkerhed.
 • Men en ting, der er en sikkerhed, er, at sammenlægningen har været ekstremt vanskelig at udføre på grund af dens kompleksitet og det faktum, at blockchain vil ikke lukke ned under lanceringen. Det svarer til at lave reparationer på en racerbil under et egentligt løb.
 • Det øger indsatsen og risiciene omkring opgraderingen. Det er forståeligt, at udviklerne vil træde let og få alting rigtigt første gang. Det har været ude af en overflod af forsigtighed, at Ethereum Foundation og dens indhegning af softwarekodere har udholdt selvpålagte forsinkelser og tilbageslag for at omkonfigurere hele netværket væk fra dets energikrævende proof-of-work (PoW) konsensusmetode til en elektricitet -sipping proof-of-stake (PoS)-mekanisme.
 • Når den er fuldt implementeret, vil Ethereums PoS-blockchain bruge 99,95 % mindre elektricitet end dens PoW-version ifølge Ethereum Foundation. Derudover har fonden lovet, at når sammenlægningen er fuldt operationel, vil brugere af blockchain opleve lavere netværksbelastning og transaktionsgebyrer samt forbedret skalerbarhed med hurtigere afviklingshastigheder.
 • Indehavere tjener i øjeblikket ca. 4 %, men dette forventes at være 2X til 8 %, når sammenlægningen er live. Hvis du er interesseret i det forventede afkast fra indsatsen, kan vores ETH 2-beregner hjælpe.
 • Tidligere på måneden talte Ethereum-medstifter Vitalik Buterin på en blockchain-konference i Korea, hvor han skitserede fordelene ved Merge igen og delte yderligere, at Merge blot er den første fase i en række af yderligere fire planlagte fremskridt for blockchain.
 • Buterin listede rækkefølgen af de næste opgraderinger som Surge, Verge, Purge og Splurge — som alle har til formål at hjælpe med at fremtidssikre netværkets funktionalitet, sikkerhed og sikkerhed.

Fremtiden for Ethereum er lys…og deflationær
Selv uden fordelene fra Merge nævnt ovenfor, har Ethereum blockchain meget at gøre for det. Ikke alene understøtter det i øjeblikket det største antal udvikler-apps i kryptosektoren, det er også fortsat det foretrukne netværk for de mest populære Web3-aktiviteter, herunder decentraliserede finansieringstilbud, spil og handel med ikke-fungible tokens.

En af de vigtigste ting, der bør påpeges, er, at siden Ethereum Improvement Proposal (EIP)-1559 blev aktiveret i august sidste år, er mere end 2,58 millioner ETH blevet brændt, hvilket giver en nettoreduktion i forsyning på 51,62% ifølge WatchTheBurn.com. Denne forsyningsreduktion er ikke en tilfældighed, men er ved design med det ene formål at reducere procentdelen af hver nyslået ETH-mønt i omløb for at gøre den til et mere deflationært aktiv, og derved øge værdien af hver anden ETH-mønt, der eksisterer over tid.

Dette er ikke finansiel rådgivning, og investorer bør altid lave deres egen research, før de sætter penge i nogen investering. Men uanset om du blot ønsker at “købe rygtet, sælge nyhederne” om fusionen eller holde Ethereum på længere sigt – er det et kryptoaktiv på øverste hylde, der sandsynligvis vil gå meget højere på det næste tyremarked.