sparehuset.dk

ETHEREUM-PRIS (ETH – USD)

1.627.8599-1.5515-0.10 %

Om Ethereum-prisen
Hvad er Ethereum? Lige hvornår du troede, du havde hovedet omkring bitcoin, og så kommer Ethereum.

Ordet har været i mange overskrifter, da kryptovalutaverdenens nye yndlingsting steg i værdi. Ethereum-prisen på noget, der kaldes et ether-token, steg i værdi med over 3.000 % fra 2016 – 2017.

Bitcoin, som er langt mere kendt som en alternativ ‘valuta’, er steget med omkring 141 % i det samme tid. Men hvad er ether-tokens og Ethereum egentlig? Og hvordan er det anderledes end bitcoin? Vi har opdelt det for dig.

Er det ligesom Bitcoin?
Grunden til, at du har hørt om bitcoin i årevis, men Ethereum først for nylig, er at sidstnævnte kun blev udviklet for to år siden, mens bitcoin har eksisteret i næsten otte år. Ethereum blev skabt af Vitalik Buterin, en ung programmør, der blev fortalt om bitcoin af sin far og besluttede at skabe en platform for smarte kontrakter; hvilket bitcoin ikke er designet til at gøre. Den indfødte fra Moskva begyndte at arbejde på Ethereum, efter at han droppede ud af college, ifølge CNBC.

Ether-tokens og bitcoin kaldes kryptovalutaer, fordi de kun kan købes og sælges digitalt, bruges til at betale for ting ( inklusive førskoleundervisning), og fordi de falder uden for centralbankernes og andre statslige enheders kontrol, der kan kontrollere en national valuta.

De er bygget på en teknologi kaldet blockchain. Det er en slags hovedbog, der registrerer og verificerer transaktioner foretaget på den. Alle transaktioner foretaget på disse såkaldte decentraliserede netværk er offentlige og kontrolleres ikke af én styrende enhed. På det seneste har ideen om, at begge sider af en part – f.eks. to banker, der køber og sælger aktier fra hinanden – kan få en nøjagtig og verificerbar registrering af transaktionen øjeblikkeligt, grebet Wall Street og andre institutioner som noget, der kan bruges i partier. af måder.

Der er flere måder, hvorpå du kan erhverve ether-tokens. Du kan købe dem på en børs, ligesom du ville gøre med enhver investering. Eller du kan bruge en computer til at “mine” efter dem ved at løse komplekse matematiske problemer ved hjælp af computersoftware. Disse matematiske problemer bliver mere komplekse, efterhånden som flere mønter udvindes, for at kontrollere udbuddet. Der er en vigtig forskel mellem Ethereum og bitcoin. Bitcoin blev designet til at være en valuta fra starten.

Men Buterin opfattede Ethereum som en platform, hvor to parter kunne indgå en kontrakt på en pris uden en tredjepart, ifølge Paul McNeal, en Bitcoin Evangelist og mangeårig investor i kryptovaluta.

Disse såkaldte smarte kontrakter skaber tillid mellem to parter. Ethereum-platformen er drevet af ether-tokens, ifølge The Huffington Post, og kan bruges som både en valuta og kan “repræsentere virtuelle aktier, aktiver, bevis for medlemskab og mere.” Dens talrige applikationer er delvist ansvarlige for dens popularitet og nylige stigning.

Få damp
I juni 2017 var Ethereum positioneret til at overgå bitcoin som verdens største kryptovaluta med markedsværdi , ifølge Coindesk.

Den opadgående march blev understøttet af en stigning i interessen fra store Wall Street og teknologifirmaer til kryptovalutaen. Ifølge Coindesk gik JPMorgan Chase, Microsoft og en række andre firmaer sammen i februar for at skabe Enterprise Ethereum Alliance. Samarbejdsprojektet har til formål at bruge Ethereum-platformen til at integrere blockchain-løsninger i deres infrastrukturer.

En undersøgelse, der for nylig blev citeret af Nathaniel Popper i The New York Times, indikerer, at virksomheder er langt mere optimistiske med hensyn til ether og den fremtidige brug af Ethereum, end bitcoin. Næsten 94% af de adspurgte virksomheder sagde, at de føler sig positive over Ether-tokens’ tilstand. Kun 49 % af de adspurgte virksomheder havde en positiv følelse af bitcoin.

MGT Capital, virksomheden drevet af John McAfee, er en sådan virksomhed. Den sagde, at den ville begynde at udvinde Ethereum i sit seneste forsøg på at skabe overskud. “Vi er mere overbeviste hver dag om væksten og værdien af digitale valutaer, og vores virksomhed er unikt positioneret til at være en førende leverandør af processorkraft til relevante blockchains,” sagde McAfee i en erklæring.

Så nu du ved, hvad Ethereum er.