sparehuset.dk

Bitcoin Cash BCH

Handl Bitcoin Cash i dag
Opret en Coinbase-konto for at købe og sælge Bitcoin Cash på den mest sikre kryptobørs.

Pris
₱7.415,98
₱271,97 (3,81%)

Marked
Markedsstatistik
MARKED CAP ₱143,1B
VOLUME (24H) ₱13,3 B
CIRKULERINGSFORSYNING 19,3 M BCH
HANDELSAKTIVITET Ikke nok data
TYPISK HOLDTID 55 dage

POPULARITET #20
ALTID HØJ ₱237.240,90
PRISÆNDRING (1H. ) -0,24%
PRISÆNDRING (24H) +3,84%
PRISÆNDRING (7D) +8,59%

Bitcoin Cash er stigende i denne uge.
Prisen på Bitcoin Cash er steget med 8,59 % i de seneste 7 dage. Prisen er steget med 3,84% i de sidste 24 timer. I løbet af den seneste time er prisen faldet med 0,24 pct. Den nuværende pris er 7.415,98 ₱ pr. BCH. Bitcoin Cash er 96,87 % under all time high på ₱237.240,90.

Den nuværende cirkulerende forsyning er 19.292.412,5 BCH.

Om
Bitcoin Cash er en forgrening af Bitcoin, der søger at tilføje mere transaktionskapacitet til netværket for at være nyttig til daglige transaktioner.

Hvad er Bitcoin Cash (BCH)?
Bitcoin Cash (BCH) er en cryptocurrency, der blev “forked” fra Bitcoin (BTC), verdens største cryptocurrency, i 2017 på grund af en splittelse over fremtiden for protokollen. Hvad betyder det? En forgrening sker, når et fællesskab foretager en ændring af blockchains protokol, eller grundlæggende sæt af regler, som resulterer i en ny blockchain. I tilfældet med Bitcoin Cash satte fællesskabet sig for at skabe en kryptovaluta, der er bedre egnet end Bitcoin til billige, daglige betalinger.

Bitcoin selv, på trods af det oprindeligt blev kaldt “Peer-to-Peer Electronic Cash” i sin hvidbog udgivet i 2009, er muligvis ikke velegnet til brug som kontanter ved daglige indkøb på grund af dets gebyrer. Fra den 10. maj 2021 var mediangebyret for at sende en Bitcoin-transaktion for eksempel cirka 8,00 USD. At købe en kop kaffe med Bitcoin direkte ville ikke give meget mening til disse omkostninger.

Og selv om der er “andet lag”-løsninger såsom Lightning Network, der kan muliggøre transaktioner med lave gebyrer, kan Bitcoin-gebyrer tilføjes op (fra december 2021 er Bitcoin-gebyrer afgjort til at være mindre end $1,00 pr. transaktion, Bitcoin Cash-gebyrer er typisk mindre end $0,01 pr. transaktion).

Hvem skabte Bitcoin Cash (BCH) og hvorfor?
I 2017, da Bitcoins popularitet steg og netværksgebyrer begyndte at stige, foreslog en gruppe Bitcoin-udviklere en teknisk løsning til at understøtte Bitcoins brug til mindre transaktioner. I det væsentlige udgav disse udviklere en ny version af Bitcoins software, der øgede størrelsen af Bitcoins blockchain (hvilket gør det muligt at behandle et større antal transaktioner).

Størstedelen af Bitcoin-udviklere og -brugere var uenige i softwaren. forslag. En “gaffel” blev skabt, og Bitcoin Cash blev en helt separat blockchain (selvom Bitcoin Cash stadig beholdt nogle kerneegenskaber ved Bitcoin, såsom en maksimal forsyning på 21 millioner mønter).

Grunden til, at Bitcoin Cashs teknologi blev afvist af mange Bitcoin-udviklere og -brugere, fordi en større blockchain (der kan understøtte et større antal transaktioner og dermed billigere transaktioner) kommer med en vigtig afvejning. En større blockchain er sværere at validere og gemme på tusindvis af computere rundt om i verden, som er grundlaget for Bitcoins decentraliserede natur (såsom at sikre, at ingen enkeltperson, virksomhed eller organisation kan manipulere med Bitcoins blockchain i dens kerne).

Hvornår blev Bitcoin Cash (BCH) skabt?
Bitcoin Cash blev skabt som en gaffel fra Bitcoin i 2017.

Hvordan bruger jeg Bitcoin Kontanter (BCH)?
En måde at bruge Bitcoin Cash på er at finde en købmand, der accepterer køb via Coinbase Commerce. Coinbase Commerce gør det muligt for købmænd nemt at acceptere Bitcoin Cash-transaktioner.

Hvor køber jeg Bitcoin Cash (BCH)?
Bitcoin Cash er tilgængelig via mange kryptobørser og finansieringsapps, inklusive Coinbase.

Udgivet: august 2017