sparehuset.dk

Handl Litecoin til US Dollar – LTC/USD-diagram

Handel LTC til USD – Litecoin til Dollar
Litecoin til USD, eller Litecoin til Dollar, parret er populært blandt handlende, fordi det består af en stærk krypto og en af de stærkeste fiat-valutaer .

I løbet af handelsdagen kan LTC til USD-prisen konstant svinge, men kun med nogle få procent. Gennem ugen kan Litecoin-værdien dog bevæge sig omkring fem procent. På et månedligt niveau kan handlende forvente en ændring i LTC/USD-prisen på op til 10 procent med retracements og afvisninger af almindelige priser.

Hvad er Litecoin?
Litecoin (LTC) blev introduceret i oktober 2011. Det blev skabt af en datalog Charlie Lee, en tidligere Google-medarbejder. Siden da er Litecoin blevet en af de vigtigste kryptovalutaer.

Fra et teknisk synspunkt minder Litecoin meget om Bitcoin, da det er baseret på Bitcoin-protokollen, men det har en anden hashing-algoritme. Denne kryptovaluta blev også specifikt designet til at reducere timingen af blokeringsbekræftelse, og den er cirka fire gange hurtigere end Bitcoin.

Nogle interessante fakta om Litecoin:
– LTC-prisen er steget tusindvis af procent siden introduktionen. I løbet af oktober 2013 (to år efter det blev oprettet), var Litecoin-prisen omkring $2, mens den nåede et årti høj værdi på omkring $375 den 19. december 2017.
– Litecoin-forsyningen er blevet fastsat, og der vil være et maksimum på 84 million Litecoins i omløb.
– Litecoin-halvering sker cirka hvert fjerde år, eller mere præcist, halveringen udføres efter færdiggørelsen af 840.000 blokke.
– Litecoin-hastigheden er omkring 50 transaktioner i sekundet, mens Bitcoin-hastigheden er ca. fem transaktioner i sekundet.
– Litecoin er blandt de 10 bedste kryptovalutaer med hensyn til markedsværdi.

Hvilke faktorer påvirker Litecoin-værdien?
Litecoin-prisen kan evt. blive påvirket af de samme faktorer som Bitcoin. For eksempel vil ændringer i efterspørgslen efter LTC eller eventuelle opdateringer i regler og forskrifter vedrørende digitale aktiver i daglige transaktioner påvirke kryptoværdien. Litecoin-værdien kan også være under indflydelse af følgende faktorer:

– Fremtidige udviklinger, opgraderinger og teknologiske forbedringer af Litecoin-protokollerne og anden relevant teknologi bag Litecoin kan have en positiv effekt på prisen, da det var tilfældet tidligere.
– Forventninger om den næste Litecoin-halvering kan også påvirke værdien af denne kryptovaluta.
– Teknologisk fordel i forhold til andre kryptovalutaer, især Bitcoin.
– Antal minearbejdere sammen med de minedriftsomkostninger.
– Litecoin-relateret stemning.
– Spekulativ handel relateret til Litecoin.
– Sælgers overtagelse af betalinger med Litecoin.
– Negative nyheder og meddelelser forbundet med Litecoin.
– Den bevægelse i Bitcoin-prisen. Tidligere udsving viser, at LTC-værdien følger BTC-prisbevægelser. Handlende bør dog være forsigtige, da der kan være undtagelser fra tendensen.

Hvad er USD?
USD er den officielle valuta i USA, som har stærkeste økonomi i verden. Den amerikanske dollar repræsenterer også den uofficielle globale valuta, og den er blandt de mest ønskede reservevalutaer. Takket være dens karakteristika er USD den mest populære og aktivt handlede valuta med et højt handelsvolumen og volatilitet.

Hvilke faktorer påvirker den amerikanske dollars værdi?
Med dens karakteristika og udbredte brug er den amerikanske dollarværdi drevet af adskillige faktorer. For eksempel vil ændringer i inflation og rente i den indenlandske økonomi helt sikkert påvirke USD-kursen. Udbud og efterspørgsel efter USD- og USD-relaterede transaktioner, amerikanske eksport- og importniveauer og stemningen fra udenlandske investorer kan også forårsage udsving i USD-værdien.

Enhver erhvervsdrivende, der planlægger at åbne handler med LTC/ USD eller ethvert andet valutapar relateret til USD skal helt sikkert bogmærke den økonomiske kalender. Den udgiver i en foruddefineret tidsplan de vigtigste økonomiske data og rapporter, der påvirker den amerikanske dollar.

Også den politiske situation i USA såvel som USA’s politiske forhold til andre lande , kan dramatisk påvirke værdien af den amerikanske dollar.

Hvorfor handle LTC til USD med Currency.com

Avancerede diagrammer og analyseværktøjer
Adgang til mere end 70 tekniske indikatorer og værktøjer, kraftfulde diagrammer, prisadvarsler i realtid.

Smidig handelsoplevelse
Køb øjeblikkeligt tokeniserede aktiver med Litecoin. Hold dine beholdninger sikre, og overfør nemt og hurtigt.

Vælg krypto eller kontanter
Indbetal din konto eller hæv fiat med dit kreditkort, bankoverførsel eller en kryptopung.

Stop med at betale mere
Gør mere med mindre. Start med kun 0,002 LTC og brug kraften fra 100x gearing.

Kontrol din risiko
Tab aldrig mere, end du sætter ind med garanterede stop-loss- og take-profit-ordrer .