sparehuset.dk

Er det et godt tidspunkt at købe newzealandske dollars? 2022 New Zealand Dollar Trend Analysis and Investment Guide

Hvad er New Zealand Dollar?
New Zealand Dollar er New Zealands valuta, hovedsagelig lovligt betalingsmiddel udstedt af Central Bank of New Zealand. Det har været officielt taget i brug siden 1967, og nu er det langsomt ved at blive accepteret af verden, men dets anvendelsesområde er ikke specielt bredt, måske fordi deres udviklingstid er kortere, vil det tage længere tid at sætte sig. De tilhører ikke-mainstream-valutaer, og de er også krydsdistribuerede varianter på handelsmarkedet, så markedsvolumen er ikke særlig stor, og publikum er ikke særlig stort.

Hvad er forholdet mellem newzealandske dollars og australske dollars?
Fordi New Zealand og Australien er særligt tætte, og politikkerne mellem de to lande er meget forskellige, er de to landes valutaer næsten altid i et positivt forhold . Hvis den newzealandske dollar stiger, så vil den australske valuta også stige kraftigt. Hvis den newzealandske dollar falder, vil den australske dollar sandsynligvis gå ud af en nedadgående tendens. På markedet er det sjældent at se den newzealandske dollar og den australske dollar gå ud af den modsatte retning, og det er svært at se, at der vil være stor forskel på de to valutaer.

NZD-bevægelse i løbet af de sidste 10 år
Tendensen for den newzealandske dollar i de sidste 10 år har været relativt stabil. Fra perspektivet af den tekniske strukturtrend er de seneste 10 år hovedsageligt opdelt i tre dele. Den første del er en nedadgående tendens, og denne bølge af markedstendenser er stadig meget hurtig. Denne bølge af markeder startede i 2014 og fortsatte indtil oktober 2015. Det højeste punkt var 0,8835, og det laveste punkt var 0,6202. Grunden til, at denne bølge af markedspriser vil indlede et relativt stort fald, og årsagen til, at et så stort fald fandt sted på det tidspunkt, er hovedårsagen til disse faktorer.

Det første aspekt er pga. rentestigningsforventningerne på det tidspunkt. Mange mennesker tror, at New Zealand vil begynde at hæve renten fire gange i træk i marts. Derudover er den tidligere trend relativt stærk, så forventningerne til hele markedet er stadig meget stærke. . Men Australiens politik er ikke så ængstelig, i håb om at udvikle deres plads stabilt.

Det andet aspekt var, at råvarepriserne på det tidspunkt faldt kraftigt. Især for mejeriprodukter er prisen på mejeriprodukter faldet meget hurtigt, hvilket har påvirket markedsøkonomien i New Zealand alvorligt, hvilket har medført, at et stort antal af deres varer ikke kan transporteres til udlandet normalt. Det forårsagede også et stort chok for New Zealands økonomi, og i flere måneder var de ude af stand til at komme sig.

I det tredje aspekt råber newzealandske embedsmænd konstant på internettet, de er særligt ivrige efter at hurtigt åbne hele deres markedsstruktur og derefter give dem flere muligheder for at rebound. Afventende stemning i markedet bliver dog stærkere og stærkere, og de fleste investorer er tilbageholdende med at komme let ind på markedet. Den anden fase er den fase, hvor den newzealandske valuta fortsætter med at falde, og denne markedsbølge er kommet ud af et tre-bølget marked.

Denne bølge af markedsforhold har gjort mange newzealændere uudholdelige, fordi deres markedsforhold er så dårlige. Dataene for hele markedet ser meget dystre ud, og det laveste punkt ramte 0,5472 direkte. Denne form for markedssituation har allerede fået investorerne på markedet til at flygte febrilsk. Få investorer er villige til at fortsætte med at udvikle sig på dette marked. Alle er meget bekymrede for, at der vil være en mulighed for, at markedet vil fortsætte med at dræbe. Hvis dette sker, vil deres udvikling være stærkt truet. Det kan endda udfordre deres bundlinje. Senere, med det fulde udbrud af den nye kronevirus, besluttede New Zealand hurtigt at lukke flere byer. Dette valg forhindrede også deres økonomi i at vende sig hurtigt, hvilket til sidst førte til deres totale økonomiske kollaps.

Dette er efter, at New Zealand valgte blokaden på fjerde niveau, og det nationale BNP er faldet med 30 %. Det skal miste mindst 100 millioner New Zealandske dollars hver dag, og hele udviklingen af Auckland kan ikke forløbe normalt. I blot én by i Auckland er mere end 1.500 detailbutikker blevet lukket, restauranter og barer kan ikke fungere normalt, og hver butik skal miste mindst omkring $30.000.

Derfor forårsagede denne bølge af markedsforhold også stor panik for dem, og markedsforretningen i samme periode kunne ikke komme sig hurtigt, og de usikre faktorer fortsatte med at stige, hvilket fik deres udenlandske eksporthandel til at begynde at falde betydeligt, og selv antallet af immigranter er også faldende. Den tredje bølge af markedet er det nuværende marked. Denne markedsbølge kan indlede endnu en faldende bølge og kan endda overstige det tidligere faldende område, fordi det nuværende faldende marked stadig fortsætter. Årsagen til det tredje fald har meget at gøre med dollarens styrke, som nu stiger hurtigt. Renten på den 10-årige amerikanske statsobligation har oversteget 3 %, og 6-måneders- og 12-måneders renterne kan også være tæt på 2 %, hvilket allerede er et betydeligt afkast. På den anden side har New Zealands arbejdsløshed ramt et nyt højdepunkt, flere og flere mennesker kan ikke finde passende job, og mange små og mellemstore virksomheder står også over for store udfordringer, for fra 1. april er mindstelønnen i New Zealand Prisen er steget kraftigt, og mange virksomheder kan ikke støtte det.

Hvor er NZD’s 10-årige laveste niveau? Hvorfor sker dette?
Det laveste punkt er på 0,5472. Årsagen til dette er, at den indenlandske økonomi i New Zealand er træg, kombineret med den enorme indvirkning af den nye kronevirus på deres land. Under den dobbelte effekt kan prisen på valutaen ikke være normal. operation.

Er 2022 stadig et godt år at investere i newzealandsk valuta?
At dømme ud fra den nuværende tekniske strukturtrend er New Zealands valuta stadig på et faldende marked. Hvis du ønsker at gennemføre langsigtede investeringer, er denne sort ikke et særligt velegnet valg, og hvornår kommer den ud af det stabile marked, er det stadig et problem. Ukendt. For så vidt angår den nuværende situation, er strukturen i tilbagegangen intensiveret. Den tekniske struktur i april er kommet ud af en stor negativ linje, så denne markedsbølge burde have en ordentlig fortsættelse. Hvis du vil lave kortsigtede korte handler, er der stadig plads til profit, men hvis du vil se på den langsigtede fremtidige udvikling, er nu ikke et særligt godt valg, og den fremtidige strukturelle tendens kan være flydende. Derfor, hvis du ønsker at investere i newzealandske dollars, anbefales det, at investorerne fortsætter med at vente og se, og venter på det bedste tidspunkt at overveje, før de tænker over det, ellers kan der være et stort tab.

Opsummering
Det newzealandske markeds skrøbelighed har ført til en nedgang i valutamarkedet. Investeringsviljen er ikke særlig stærk. De fleste investorer er tilbageholdende med at gå ind på dette marked, og mange investeringsinstitutioner følger også med. Modstandsniveauet nedenfor er særligt stærkt. Når først lavpunktet nedenfor er nedbrudt, vil det sandsynligvis skabe en lavere rekordlav, så investorer bør være forsigtige. Ovenstående oplysninger leveres af specielle analytikere og er kun til reference. CM Trade garanterer ikke for nøjagtigheden, aktualiteten og fuldstændigheden af informationsindholdet, så du bør ikke stole for meget på de oplyste oplysninger. CM Trade er ikke en virksomhed, der yder finansiel rådgivning, og leverer kun ydelser af karakter af udførelse af ordrer. Læsere rådes til selv at søge relevant investeringsrådgivning. Se venligst vores fulde ansvarsfraskrivelse.