sparehuset.dk

svenske kroner

Den svenske krone er valutaen i Kongeriget Sverige siden 1873, og erstatter riksdaleren på pari. Som med alle tilsvarende navngivne valutaer, såsom krone, kroon og koruna, er ‘krona’ en henvisning til en krone, repræsenteret på forsiden eller bagsiden af de fleste kronemønter. Vi bytter både svenske krone-mønter og -sedler, og vi accepterer også hævede svenske kronesedler til ombytning. Vores online udvekslingsservice er hurtig, nem, sikker og gratis. For at konvertere dine resterende svenske kroner til kontanter skal du vælge den type svenske

Kronor, du vil veksle: nuværende svenske kronesedler

  • 2015 – aktuelle
  • Valutakurs: £0,06638
  • Det nuværende sæt svenske kronesedler er blevet udstedt af den Stockholm-baserede Sveriges Riksbank siden 2015. De viser portrætter af berømte svenskere fra det 20. århundrede . Hver person har en forbindelse med en anden del af Sverige. Vi veksler disse moderne svenske kronesedler gratis. Vi giver også kontanter for svenske kronemønter og hævede svenske kronesedler.

Svenske kronemønter

  • 1873 – nuværende
  • Vekselkurs: £0,05025
  • Svenske kronemønter er produceret af Sveriges Riksbank siden 1873. Det nuværende sæt af kronemønter består af mønter fra 1 krone til 10 kroner. Mønter på 50 øre-mønter blev demonetiseret i 2012 og kan ikke længere ombyttes. Vi bytter alle lovlige mønter i svenske krone gratis. Vi giver også kontanter til hævede og aktuelle svenske kronesedler.

Tilbageførte svenske kronesedler

  • 1890 – 2014
  • Valutakurs: £0,01463
  • I 2015 introducerede den Stockholm-baserede Sveriges Riksbank en ny serie af kronesedler. De hidtidige Kronor-sedler udfases gradvist. Ældre svenske kroneveksler, udstedt før 1997, mangler en hologram sikkerhedsstrimmel. De accepteres ikke længere som betalingsmiddel i Sverige. Vi ombytter alle hævede svenske kronesedler gratis. Vi giver også kontanter for nuværende svenske kronesedler og -mønter.

Hvordan virker det?
Trin 1 Opdag hvilke valutaer du kan veksle, og hvor meget du får ved at
Trin 2 Angiv den valuta, du gerne vil veksle ved at føje den til din online tegnebog.
Trin 3 Afgiv din ordre, send os din valuta, og vi sender dine penge via bankoverførsel, Paypal eller check inden for 5 arbejdsdage.